Skip to main content

Referanser

Bratteby Gård

Nybygg – Enebolig

Åtte flotte romslige arkitekt-tegnede boliger. Boligene er innholdsrike og har fleksibel løsning 3-5 soverom 1-2 stuer. Boligene går over 2 etasjer.

Frøystad Gård

Nybygg

Vi har vært med å bygge Senior boliger ved Frøystad Gård. Boligene er bygget med litt forskjellig utforming og noen over 2 plan. Boligene ligger vakkert plassert rundt den gamle og erværdige hovedbyggningen på Frøystad Gård.

Oljemuseet

Nybygg

Et annet spennende signalbygg vi har vært så heldige å være med å bygge er Oljemuseet i Stavanger med sine spesielle elementer for forskjellige funksjoner ved museet. Oljemuseet er et bygg Stavanger kan være stolte av og vil være et spesielt og kjært landemerke i mange år fremover.

Viste Hageby

Rehabilitering og tilbygg

Vi fullførte ombyggingen av en enebolig i Viste Hageby på Randaberg. Nivå forskjellene i kjeller og 1. etasje gjorde dette spennende. Ombyggingen av den gamle delen ble som ny og det ble etterisolert og renovert utvendig med nye vinduer, nytt tak og kledning.

Grødem Kirke

Nybygg

Grødem Kirke ligger majestetisk til på toppen av Klokkarhaugen på Grødem i Randaberg. Kirken har en spennende arkitektur og med mange vanskelige og spennende elementer. En av utfordringene var den massive limtre-konstruksjonen som bærer taket, som kommer godt til syne både innvendig og utvendig av kirken.

Kannik Hotel Stavanger

Nybygg

Et spennende hotellprosjekt midt i Stavanger sentrum med de utfordringene det gir å bygge på et så trangt byggeområdet. Et fint bygg sentralt i bybildet ved hovedinnfartsåren til Stavanger.

Vistenesgården

Nybygg

Vistnesgården på Randaberg er bygget ut i to byggetrinn og er en viktig del av handelssentrumet i Randaberg. Bygget er over 4 etasjer + kjeller kombinert med næringsdel på bakkeplan og mange flotte leiligheter.

Lundehagen

Nybygg

For Mesterhus Stavanger har vi oppført 15 leiligheter å Gandal i Sandnes. Spennende prosjekt med nye og effektive løsninger for små og praktiske 3 roms leiligheter. Leilighetene ligger flott til med store sol vendte terrasser, og carport.

Skagen Brygge Hotell

Nybygg

Skagen Brygge hotell er nå en del av Choice Collection, ligger flott til langs Skagenkaien midt i hjerte av Stavanger. Hotellet er bygget opp som gamle sjøhus og viser godt igjen i Vågen. Bygget i reisverk av tre og en tradisjonell byggestil med skjult betong konstruksjon i etasjeskillere.

Siden 1965 har vi hatt æren av å være med å bygge en hel by. Fra idé, til søknadsprosess og gjennomføring – vi hjelper deg i mål.

Hus & hytter

I over femti år har vi bygget hus, hytter, næringsbygg, rekkehus, blokker, brygger eller boder. 

Nybygg

Drømmer du om å bygge ditt eget hus, hytte eller terrasse? Vi tegner det slik du ønsker – og bygger det slik.

Rehabilitering

Skal du utvide, oppgradere eller endre på eksisterende bygg? Bare si hvordan – vi gjennomfører.

Mesterhus-forhandler

Drømmer du om nytt hus? Bla mellom moderne, tradisjonelle og herskapelige hus – og bli inspirert!