Skip to main content

Jobb hos oss

Jobb hos oss

Jobb hos oss

Jobb hos oss

Jobb hos oss

La Tunge løfte deg – få en karriere på solide grunnvoller!

Vi bærer på mer enn bare murstein.

Trives du med fysisk arbeid og liker å skape noe? Da håper vi du vil hjelpe oss med å realisere våre kunders visjoner og løfte prosjektene til nye høyder!

Tunge-på-Byggeplass-31-samarbeid

Hvorfor jobbe hos oss?

Vi vil blant annet tilby deg følgende:

Byggemangfold

Ta del i både gjenoppliving av gamle bygg, og skapelse av nye mesterverk. Her kan du få jobbe med alt fra hytter til industribygg. Brygger og terrasser til solcellepanel. Isolering, vinduer, dører og mye mer.

Byggetrygghet

Vi tar vare på deg, både på og utenfor byggeplassen! Fra utvidet OPT og gruppelivsforsikring, til helseforsikring inkludert behandling, og utvidet ulykkesforsikring – vi har ryggen din dekket.

Byggesamhold

Vi skal først og fremst bygge. Men like viktig er det for oss å reise til fjerne destinasjoner, kaste ut snøret på fisketur, nyte herlige restaurantbesøk og få fotballfeber sammen! Det viktigste vi har er hverandre – klart vi skal ha det gøy!

Bygge kjeller

Dedikert til å skape sosiale øyeblikk! Arranger spillkveld, se Formel 1 eller har du noen andre ideer? Det er bare å gjennomføre – slik bygges samhold i kjelleren! Utlegg kan du få dekket!

Byggeverktøy

Det er vanskelig å nå nye høyder uten stillas. Det er dødfødt å spikre uten hammer, og du er ikke vernet uten hjelm, briller sko og hansker. Det vi prøver å si at du skal få det verktøyet du trenger.

Byggeferie

Det er fint å ha en firmahytte i Spania. Hva sier du – vil du bli med? Vi kan love deg at den er god å ha, når du trenger å koble av. Bare book – og se frem til palmesus og parasoll-drink.

Ditt fremtidige arbeidsmiljø?

Vi bygger fremtidens tømrere

Som godkjent lærebedrift og med et genuint ønske om å utvikle fremtidens tømrere, ønsker vi fire til seks lærlinger hos oss til enhver tid. Med erfarne mentorer og forskjellige prosjekter, tror vi du vil få en god start på karrieren hos oss.

Søk læreplass hos oss
Tunge-på-Byggeplass-23

Ledige stillinger

Ser du ikke stillingen som du leter etter, send oss en åpen søknad da vel!

Siden 1965 har vi hatt æren av å være med å bygge en hel by. Fra idé, til søknadsprosess og gjennomføring – vi hjelper deg i mål.

Hus & hytter

I over femti år har vi bygget hus, hytter, næringsbygg, rekkehus, blokker, brygger eller boder. 

Nybygg

Drømmer du om å bygge ditt eget hus, hytte eller terrasse? Vi tegner det slik du ønsker – og bygger det slik.

Rehabilitering

Skal du utvide, oppgradere eller endre på eksisterende bygg? Bare si hvordan – vi gjennomfører.

Mesterhus-forhandler

Drømmer du om nytt hus? Bla mellom moderne, tradisjonelle og herskapelige hus – og bli inspirert!